Yrdoetia

I verden finnes 4 riker. Alle hovedarrangementer blir satt i riket Yrdoetia.
Yrdoetia ligger i Nord og er et frodig land fylt med skog og dyrkbar jord, ett land hvor menneskene regjerer og Devianter bor i teltlandsbyer rundt om i landets skoger.
Nord i landet ligger en stor slagmark hvor en stor krig skjedde for omlag 400 år siden, det er en død ødemark hvor alt nekter å gro. Stedet har mye myter rundt seg, og de fleste mennesker vet ikke lenger helt hva som er fakta og hva som er myter.

Yrdoetia regjeres av den nåværende dronning Magdalena som er på utkikk etter en ny konge, hun holder en jernneve rundt sine landeområder og ønsker ikke å gi slipp på dem. Men uten en konge, er det en sjanse for at hun mister alt.

Selv med en nydelig natur, og ett mylder av folk som ser ut til å trives ikke la det lure deg, bak enhver busk kan det luske skapninger som gjerne vil ha deg som middag og rundt enhver sving rebeller ute etter å snu hele riket på hodet.

Folket som bor her går gjerne i klær som er i jordfarger, alt fra mosegrønn til brunt. De bruker mye lin og ull når de lager klær. (Om du har vikingklær, eller noe som er veldig nære vikingklær så passer dette utmerket om din rolle er menneske fra Yrdoetia.)