Gudene

Surja og Hede var de Gudene som skapte jorden, de som begynte det hele. Hvor historien startet, men og hvor det hele gikk galt. Troen på Surja og Hede har over tid forsvunnet hos de fleste, men henger igjen hos ett fåtall.

I den mørke tiden før Jorden ble skapt, var solen ensom. Det var ingenting den kunne gi sitt livgivende skimt til. Ingen den kunne dele sitt lys med i det store mørket som omringet den.Solen ønsket så hardt den bare kunne, og like etter glimtet to stjerner idet fjerne. De to første gudene var skapt.

Surja og Hede, som disse to gudene kom til å hete, var veldig glad i solen. De bestemte seg for å lage en verden som solen kunne få dele sitt lys med. Gudene brukte lang tid på å skape denne verdenen. Den skulle være perfekt for deres nydelige sol. Da verden ble skapt, var den bar. Uten noe form for liv. Det var ingen natur eller vann og dette følte gudene ville gjøre Solen opprørt. Da tok de fra seg selv og skapte Sard og Fenir.

Sammen med sine foreldre skapte de land, hav, fjell og skoger. Hede sammen med Sard skapte landområdene, vulkaner og fjell, med Hede's mektige styrke og Sard sin kraft til å skape Ild ble det første riket skapt.

Surja og Fenir skapte havet og skoger, med Surja's intelligens og Fenir's kraft til å skape liv ble riket snart fylt med mange praktfulle farger.

Men de følte enda at noe manglet og de første menneskene ble til, og de plasserte disse nye skapningene på jorden og fylte dem med liv. Himmelen ville varme jorden med sin røde glød. Surja og Hede var stolte over det de hadde skapt, og de takket solen for at de selv ble skapt.

Devianter og Demoner ble i ettertid også skapt, av Sard og Fenir. Men dette skulle vise seg å være en farlig affære.