Marina Øyene


Marina riket er en nokså stor øygruppe som ligger øst for Yrdoetia, de er kjent for sitt fokus på handel av fisk og sjømat. Men også dyrenes velferd. Marina øyene bruker sin havneby som en form for hovedstad, men har generelt ikke noe skikkelig hovedstad. Den nordlige og vestlige delen av Marina har ikke noe konge eller bestyrer, men den sørlige delen av Marina har en sjørøverkonge som herjer og som ofte angriper handels rutene som går mellom de forskjellige rikene.

Marina er delt i tre store øyer, og noe småøyer. Den vestlige øyen er hvor alt av handel skjer, hvor hovedstaden ligger. Handels rutene går fra Yrdoetia til denne øyen, gjennom farlige farvann. Hvor mange liv har gått tapt, spesielt de som ikke har fulgt de rutene som er satt.
 
Det er ett land som både er i kaos og samtidig ikke, som havet.
Her bor mennesker og devianter for det meste i harmoni med hverandre, devianter blir ikke sett på som unormale og jobber som alle andre. Men slik har det ikke alltid vært, da devianter engang i tiden ble brukt som slaver. Dette er ikke lenger lovlig i store deler i Marina.
Men i sør er det fremdeles slik at de holder devianter som slaver da de nekter å gi slipp på det.


Nord i riket er hvor meste av befolkningen har valgt å bosette seg. De lever borte fra alt styret med handel, og slipper for mye innfart fra utsiden. De drar ut til den vestlige delen av Marina for å drive med handel.

Sjørøverne som herjer sør i riket holder sterkt på sine territorier, og de har ett rykte på seg for å ikke være så veldig barmhjertige. Dette er et folk som er ekstremt hardføre, folk man gjerne ikke har lyst å møte på veien når man reiser for å drive handel.

Den vestlige delen av øygruppa er hvor handel er i fokus, hvor hovedstaden er blitt satt for nå. Her er hvor alt av handels ruter samles som et slags knutepunkt for både de som kommer utenfra, og for de som kommer fra Marina. Alt som kommer utenfra går gjennom her, før det blir distribuert til Nord og Øst.

Østlige delen av riket har folk satt av for hold av dyr, her bor det lite folk men det er noen som har valgt å slå seg ned her for å holde styr på dyrene som holder til der. Det foregår litt handel her med pels og andre deler av slakt, men som regel bare når tallet på dyr går over den grensen de har satt. Her holder de balanse på naturen som ingen andre, noe som gjør at Marina klarer seg relativt godt.

Så lenge folket kan huske har det vært gnisninger mellom folket i sør og resten av Marina øyene, da de har to forskjellige måter å håndtere havet på og hvordan de lever.


De som er født og oppvokst her bruker mye farger i klærne sine som man kan assosiere med havet, så her går det mye i blått. De er ett folk som lever av havet, som bor ved havet og som ofte seiler på havet så de har ett mer maritimt preg i klærne sine enn de fra Yrdoetia. Men de er og et folk som er veldig praktisk av seg, og klær seg gjerne deretter.